Adverteren op Dinosaurus.nl

Dinosaurus.nl is een unieke kindersite die compleet in het teken van de dinosaurus familie "Twiddel" staat. Deze familie bestaat uit verschillende dino-figuren die allerlei avonturen beleven. De doelgroep van Dinosaurus.nl zijn kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar. Daarnaast zijn er veel ouders die de kinderen een handje helpen waardoor ook deze doelgroep bereikt wordt. U kunt nu uw boodschap communiceren via de kindersite www.dinosaurus.nl

Onze tarieven gelden per 1.000 getoonde bannerviews (per CPM). Momenteel plaatsen wij banners met afmetingen van 468 x 60 pixels en 234 x 60 pixels. Deze banners worden altijd prominent op de pagina's getoond, zodat het effect van de campagne maximaal is. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw advertentie in de maandelijkse nieuwsbrief te plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Indien u geļnteresseerd bent in het adverteren op Dinosaurus.nl, neemt u dan contact met ons op. U kunt daarvoor onderstaand mailadres gebruiken, natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. We informeren u graag over de vele mogelijkheden die deze site te bieden heeft.

Tijdens de eerste maanden hanteren wij speciale introductietarieven. Vraag naar de mogelijkheden!

Dinosaurus.nl
t.a.v. Peter Acu
Postbus 171
7570 AD OLDENZAAL
Nederland


Tel: 0541 - 22 80 00
Fax: 0541 - 22 80 09


Copyrights © 2001-2011 Dinosaurus.nl   alle rechten voorbehouden